VÅRA TJÄNSTER

Vi på Skandihus i Malmö AB är bygghantverkare som klarar allt vad du kan tänkas behöva få gjort.
Vi åtar oss allt från att byta fönster och tak till att bygga helt nya hus eller renovera gamla. Med oss som totalentreprenör får du engagerade och kvalificerade projektledare och hantverkare.

Nybyggnad

Vi bygger arkitektritade hus där människa, miljö och material står i fokus! Att bygga med hållbarhet, isolera med miljövänliga material och lägga det där lilla extra på finish och detaljer har blivit vår vardag.

Projektstyrning

Professionell hjälp med styrning av ert byggprojekt, stort som litet. En trygghet om man bygger själv. Vi hjälper dig med t ex inköp av material, underleverantörer och tidsplanering. Vi vill känna yrkesstolhet och att ni som köpare ska känna glädje över slutresultatet!

Konsultation / Byggbesiktning

Våra byggbesiktningar syftar till att husägaren ska få förståelse för sitt hus och en bild av vilka åtgärder som kan utföras och hur, innan eller efter ett köp. Vi kan också vara tillgängliga under hela byggprocessen om man vill bygga själv.

Tillbyggnad

När utrymmet inte räcker till, men man vill bo kvar på platsen och i huset. Det viktiga är att tänka efter innan, hämta inspiration, kanske anlita en arkitekt. Och sen att låta en byggare, som förstår att läsa dina förväntningar, göra jobbet.

Totalentreprenad

Vill du helst ha ett “nyckelfärdigt” resultat så har vi erfarenhet av att bygga från ax till limpa, eller snarare från planka till skorsten. Det som särskiljer oss från många andra är att vi även vid totalentrepenadprojekt vill ha en löpande dialog med uppdragsgivaren, så att vi förstår förväntningarna på varandra.

Finsnickeri

Ibland vill man ha ytterligare en dörr eller ett fönster, som ser ut som de andra gamla man vill behålla. Eller köksluckor i ek, tillverkade av virke sågat av den gamla timmerstocken som låg i stallet när du köpte gården. Ibland krävs det finsnickeri för att komplettera det du har och skapa en helhet.

Renovering

Att renovera handlar ofta om att modernisera med funktioner och smartare planering. Det krävs kunnande för att hantera olika typer av hus och hitta deras möjligheter och funktioner, som är värda att bevara. Att äga ett äldre hus eller gård är att förvalta en bit av den svenska kulturhistorien. Största förtroendet för oss är när vi får ansvaret att restaurera/renovera äldre hus, ibland kulturhistoriskt intressanta byggnader. Då gäller det inte bara att ta hänsyn till tidigare lösningar, utan att utgå från byggnadens historia och att inte sätta “vår” prägel på huset utan att ta fram och förädla dess ursprungliga karaktär
Vi har stor passion för byggtekniska lösningar. Med över 20 års samlad erfarenhet i branschen och projekt som gjorts under tiden, kan vi BYGG och produktionsprocesserna det berör. Kontakta oss för lösningar som gör skillnad..

KONTAKT

  • Skandihus i Malmö AB
  • Tel: 0723 23 99 95
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.